top of page

YAZ KURSUNA DEVAM EDECEK ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!

Sevgili öğrencilerimiz;

Yaz Kursu Kayıtlarımız 5 Haziran Cuma günü itibarıyla başlamıştır.

4. Dönem kurslarımıza katılan öğrencilerimizden YAZ KURSLARINA devam edecek olanlar; öğretmenleriyle beraber yaptıkları gün ve saat programına göre yaz kursuna devam edeceklerdir.

Dolayısıyla; öğrencilerimizin online kayıt olurken sitede devam edecekleri kuru seçtikten sonra sabah devam edecekler YAZKURSU (SABAH), akşam devam edeceklerin YAZKURSU (AKŞAM) sınıfını işaretlemeleri gerekmektedir. Bu öğrencilerimiz öğretmenleriyle yaptıkları gün ve saat programına göre yaz kursunu tamamlayacaklardır.

Ayrıca; 4. Dönem de kursa devam eden öğrencilerimizden Yaz kursuna devam edecek olanlar geçen dönem olduğu gibi yine İNDİRİMLİ FİYATTAN kayıtlarını yenileyeceklerdir. Bu sebeple online kayıt yapacak öğrencilerimizin öğrenci işlerimizden tekrardan İNDİRİM KODU almaları ricadır.

Telefonlarda yoğunluk yaşanmaması adına İNDİRİM KODU taleplerinizi info@iicizm.org dan talep edebilirsiniz.

Havale yolu ile yada çalışma saatlerimiz içinde (Hafta içi 10.00-17.00) merkez binamıza gelerek kayıt yapacak öğrencilerimizin İNDİRİM KODU almalarına gerek yoktur. Kayıtlarınız zaten indirimli olarak gerçekleştirilecektir.

1. Kura yeni başlayacak ve üst kurlara seviye tespit sınavı ile katılacak öğrencilerimiz sitede ilan ettiğimiz fiyatlardan online kurslarımıza katılabileceklerdir.

Son Haberler
bottom of page