top of page

KAYIT YENİLEYECEK ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!

Sevgili öğrencilerimiz,

İçinde bulunduğumuz durum ve siz değerli öğrencilerimizden gelen talepler doğrultusunda gücümüzün yettiği ölçüde kurs ücretlerinde kayda değer bir indirim yaptık. Bununla da yetinmeyip, şuan mevcut durumda derslere devam eden 3. DÖNEM öğrencilerimizden kayıtlarını yenileyecek olanlara mevcut indirimlere ilaveten EXTRA İNDİRİM tanımladık.

Buna göre hafta içi sabah sınıflarına devam edenler 435 TL Hafta içi Akşam ve Cumartesi sınıflarına devam edenler kayıtlarını yenilerken 480 TL ödeyeceklerdir (Öğrenci-Yetişkin ayrımı yapmadık).

1.nci Kura yeni kayıt yapacak ve diğer kurlara seviye tespit sınavıyla girecek yeni öğrenciler bu extra ilave indirimden faydalanamayacaklardır.

Kayıtlarını yenileyecek öğrencilerimiz; online kayıt sistemimizden kayıtlarını yenilerken HAVALE seçeneğini kullanacaklarsa indirimli fiyattan havalelerini yapmaları yeterlidir. Zaten biz indirim alacak öğrencilerimizi biliyoruz ve tanıyoruz. Ancak KREDİ KARTI seçeneğini kullanacaklarsa indirimin düşmesi için MUTLAKA öğrenci işlerimizden bir İNDİRİM KODU almaları gerekmektedir. Bu kod ile online kayıt sitemizden kayıtlarını yenilerken "Eski KursiyerimizMisiniz?" sorusuna Evet diyerek aşağıdaki kursiyer kodu kısmına bu verdiğimiz kodu eksiksiz şekilde girmeleri gereklidir.(Tüm harfler büyük aradaki – işareti de dahil olmak üzere tüm rakamlar boşluk olmadan görüldüğü şekliyle yazılmalıdır). Kodlar her öğrenci için sistem tarafından farklı olarak tanımlanacaktır. Bu kodlarınızı info@iicizm.org adresimize Ad-Soyad, T.C kimlik numarası, Gsm No ve Mail adresinizi mail atarak yada 0232 421-52-42 numaralı telefonumuzu arayarak alabilirsiniz. Telefonlarda yoğunluk oluşmaması adına mail atmanız öncelikli tercihimizdir. Kodunuz size hem sistem hem de öğrenci işlerimiz tarafından en kısa sürede mail olarak gönderilecektir. Gelen maildeki kursiyer numaranızı indirim kodu olarak kullanacaksınız (Örneğin; IKM-20182526 gibi. Kodlarda hata oluşmaması için gelen maildeki kodu copy/paste yapmanızı öneririz). Kontenjanlarımızın sınırlı olduğunu, şehir dışından da öğrencilerin kurslar için talepte bulunduğunu bu sebeple devam edecek öğrencilerimizin kontenjanlara takılmaması için erkenden indirim kodlarını alarak kayıtlarını yenilemelerini önemle rica ederiz.

Kur süresince Covid-19 tehlikesi ortadan kalkar ve güvenli bir ortam oluşması durumunda İzmir içindeki öğrencilerimiz ile kalan derslerimize SINIFLARIMIZDA devam edeceğiz.

KİTAP TALEP EDEN ÖĞRENCİLERİMİZ; www.iicizm.org adresimizden online kayıt kısmından kur kaydı yapar gibi İtalyanca yada İspanyolca ve devam edeceğiniz kuru seçtikten sonra sınıf seçimlerinin bulunduğu kısımda o kura ait okutulacak kitabı seçip diğer adımları da takip ederek havale yada kredi kartı yoluyla kitaplarını satın alabileceklerdir. Katılacağınız kuru doğru işaretlemeniz doğru kitabı almanız açısından çok önemlidir.

20 Nisan 2020 Pazartesi 18.30 a kadar kitap alımı yapabilirsiniz.

21 Nisan 2020 Salı günü tüm kitaplarınız tek seferde merkezimizden adreslerinize kargolanacaktır.

Bu ve diğer tüm konularda info@iicizm.org ve 0232 4215242 numaralı telefonlarımızdan destek alabilirsiniz.

Son Haberler
bottom of page